Този сайт използва "Бисквитки"/"Cookies". Продължавайки нататък, вие се съгласявате с това. Виж повече

Бебешка люлка Mia Stella Mint Kikkaboo

Pre-Order Бебешка люлка Mia Stella Mint Kikkaboo
Код на продукта : K31005010007
199,00лв
Количество : Добави в количката

Доставка на стоки от онлайн магазина www.kiddie-style.com се извършва от куриерски фирми ЕКОНТ ЕКСПРЕС, SPEEDY и RAPIDO .


Доставката на продукти с марка Kikka Boo и GABOL се изпълнява като ОТДЕЛНА ПОРЪЧКА със съответната ОТДЕЛНА ТАКСА за доставка.


БЕЗПЛАТНА експресна доставка над 49 лв.
- до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС/SPEEDY /с опция преглед и тест*/
- до адрес с RAPIDO /без опция преглед и тест/ или SPEEDY /с опция преглед и тест*/


Експресна доставка под 49 лв.
До офис /с ЕКОНТ ЕСКПРЕС или SPEEDY, с опция преглед и тест*/ - 3,50 лв.
До адрес:
- с RAPIDO /без опция преглед и тест/ - 4,50 лв.
- със SPEEDY /с опция преглед и тест*/ - 4,50 лв.
- с ЕКОНТ ЕСКПРЕС /с опция преглед и тест*/ -5,50 лв.


*Ако желаете да се възползвате от опцията преглед и тест, изрично го посочете при поръчка в полето "Коментар". В противен случай пратката Ви ще бъде изпратена без преглед и тест.

Вижте още ->

Избери Бебешка люлка Mia Stella Mint Kikkaboo!
- 2 в 1 – бебешка люлка и шезлонг; Функция люлка: Подходяща за деца от раждането до 6 месеца (макс. 9 кг); Изключително тих люлеещ режим, който спомага за приспиване на бебето; Бутони за спиране на люлеещия механизъм; Регулиране на гръбчето в 3 позиции; 5 степени на люлеещия механизъм; Отстраняема табла с 2 поставки за чаши; Музикален панел с 6 мелодии и 5 природни звука; Регулиране силата на звука; Таймер за изключване с интервали 15, 30 и 60 минути; Интерактивен въртящ се гриф със светлини; Сгъваеми крачета за по-лесно съхранение и пренасяне; Противоплъзгаща основа; Отстраняема подложка за глава; Мека подложка на седалката; Закачлив дизайн; 5-точков предпазен колан с меки раменни подложки и покритие на долната катарама; 2 позиции на височина на предпазния колан
- Функция шезлонг: Подходящ за деца от раждането до 6 месеца; Регулиране на гръбчето в 3 позиции; Функция за люлеене със стабилизиращи крачета; Отстраняема табла с 2 поставки за чаши; Отстраняема подложка за глава; Мека подложка на седалката; Закачлив дизайн; 5-точков предпазен колан с меки раменни подложки и покритие на долната катарама; 2 позиции на височина на предпазния колан; Включва дистанционно (плоска батерия CR2025 3V - включена); Включва адаптор за работа без батерия; Работи с 2 AAA батерии за въртящия гриф и 4 АА батерии за музикалния панел (не са включени в комплекта)
- Размери: 7.2 кг; 60x70x80 см
​Произход: Китай.