Доставка и плащане

ДОСТАВКА

 

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерски фирми Спиди или Еконт.  Доставката може да бъде до посочен от Потребителя куриерски офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на http://www.kiddie-style.com .

Съгласно промените в правилата и условията на доставка на куриерските компании Speedy и Еконт, бихме искали да ви информираме, че прекратяват уведомяването с SMS известие. За улеснение на нашите клиенти, ще прилагаме товарителницата (за проследяване на пратката) в имейла, потвърждаващ изпращането на поръчката. 

Преди изпращане на поръчаната стока, „Kiddie Style” има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. Потвърждението по телефона от страна на Потребителя се счита за даване на съгласие за изпращане на пратката.

 

ДОСТАВКА

Доставка на стоки от онлайн магазина www.kiddie-style.com се извършва от куриерски фирми ЕКОНТ ЕКСПРЕС и SPEEDY .
Доставката на продукти с марка Kikka Boo и Gabol се изпълнява като ОТДЕЛНА ПОРЪЧКА със съответната ОТДЕЛНА ТАКСА за доставка.

 

БЕЗПЛАТНА експресна доставка над 69 лв.
-  до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС/SPEEDY /с опция преглед и тест*/
-  до адрес със SPEEDY /с опция преглед и тест*/

 

Експресна доставка под 69 лв.

До офис /с ЕКОНТ ЕСКПРЕС/SPEEDY, с опция преглед и тест*/ - 4,90 лв.
До адрес:
- със SPEEDY /с опция преглед и тест*/ - 5,90 лв.
 

Горепосочените преференциални цени важат само за поръчки, направени от клиент през сайта. За всички останали поръчки, направени по телефон или чрез съобщение на нашата Facebook страница или Instagram профил, разходите по доставката се поемат изцяло от клиента.
 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

„Kiddie Style“ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

"Kiddie Style" си запазва правото да анулира поръчка и да не я изпрати към Потребителя в случаи на предоставени неверни или непълни данни за доставка.

                 

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства „Kiddie Style” си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

В периоди на намаления и кампании срока на доставка може да бъде удължен с 2-4 работни дни.

 

Поръчки направени след 16:00 ч., и в празнични или почивни дни, се обработват в първия работен ден.

Всички поръчки направени в събота (или непълни работни дни) до 12:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден.

Всички поръчки се изпращат като експресни. Срокът за доставка на стоката е в рамките на 1-4 дни на територията на страната (в зависимост от официалните почивни дни).

Всички поръчки се изпращат като експресни. Срокът за доставка на стоката е в рамките на 1-4 дни на територията на страната (в зависимост от официалните почивни дни). Изключение правят населени места, в които доставките са по график на съответната куриерска фирма. "Kiddie style" не носи отговорност за забавяне от страна на куриера в отдалечени населени места.

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира       получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

 

"Kiddie Style” си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

 

ПЛАЩАНЕ

Чл. 8. Когато Потребителят връща стока с правото на възстановяване на заплатената сума поради каквато и да било причина, цената, обект на възстановяване, се намалява със стойността на получената отстъпка, приложена върху стоката, и само действително платената сума подлежи на възстановяване. Сумата за заплатената куриерска услуга от Потребителя не подлежи на възстановяване от страна на "Kiddie style".

 

Чл. 9. (1) Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки като използва по свой избор една от изброените на уебсайта възможности. На http://www.kiddie-style.com е възможно плащане при доставка, плащане чрез банков превод, Pay sera и PayPal.

(2) Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане при доставка, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.

 

Чл. 10.  Ако Потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъдете обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна.


Чл. 11. Ако потребителят избере метод на плащане чрез банков превод: 
За целта е необходимо да извършите банков превод към банковата сметката на www.kiddie-style.com, като платите цялата сума на Вашата поръчка, която включва и цената за доставка, ако има начислена такава. Крайната сума ще видите при финализирането на поръчката Ви.
 

Титуляр: "Геми 2015" ЕООД
Банкови атрибути:
Банка: "Уникредит Булбанк" АД
IBAN сметка: BG89UNCR70001522153023
BIC: UNCRBGSF

Основание за плащане: Номера на Вашата поръчка / Номера на Вашата поръчка ще видите след потвърждаване на поръчката си, както и в и-мейла, който ще получите след финализиране на поръчката си. Може да го видите и като изберете от менюто "Моят профил", след което влезете в менюто "История на поръчките" /
 

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.
При банкови транзакции от чужбина, таксите по банковия превод са за сметка на клиента.
 

ВАЖНО: ако плащате по банков път не забравяйте да посочите номера на поръчката като причина за плащането. Банкови преводи, на които не е отразен номер на поръчка няма да бъдат отразявани като получени, докато не ни бъде изпратена сканирана разписка от платежното нареждане на e-mail: bg@kiddie-style.com с пояснение за плащането.
 

Чл. 12. „Kiddie Style” не носи отговорност, ако даден метод плащане, включващ трета страна - доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на „Kiddie Style”.